Chatkracht voor jouw telefoonbeantwoordservice

De ervaren mensen van Chatkracht zetten zich maximaal in voor jouw telefoonbeantwoordservice als het gaat om het besparen van tijd. Besteed je de telefoonbeantwoordservice uit bij Chatkracht dan ben je er zeker van dat jouw telefoongesprekken altijd op de juiste manier worden opgepakt. Onze specialisten zitten elke dag voor jouw onderneming klaar en nemen op een persoonlijke en betrokken manier de telefoon op. Je kunt de specialisten van Chatkracht zien als een verlengstuk van jouw organisatie. Dit bespaart ontzettend veel tijd. Of je nu zelf de binnenkomende telefoongesprekken oppakt of dat je dit door je (klantenservice)medewerkers laat doen. Door samen te werken met de specialisten van Chatkracht is dit verleden tijd. Wij zetten binnenkomende gesprekken om in eenvoudig op te pakken klantvragen. Waar mogelijk beantwoorden wij de binnenkomende vragen direct. Dat is de kracht van #ultiemeklanttevredenheid.

Chatkracht

Onze werkwijze in de telefoonbeantwoordservice is maatwerk

Elke organisatie is uniek, wij zijn dat en dat ben jij ook. Daarom vraagt onze telefoonbeantwoordservice werkwijze om maatwerk. Alleen op die manier is het mogelijk te streven naar #ultiemeklanttevredenheid. Kies je er bijvoorbeeld voor om enkel de inbound telefonie door ons te laten verzorgen of ga je voor het uitbesteden van de volledige klantenservice of alleen de antwoordservice. Je kan er ook voor kiezen om het huidige klantenservice team te laten ondersteunen zodat je ook gedurende piekmomenten een goede afwikkeling van klantvragen kunt garanderen. Daarnaast kun je onze telefoonbeantwoordservice combineren met contactkanalen als Live Chat en WhatsApp, dit haalt de druk weg bij de telefonie. Je breidt hiermee je bereikbaarheid uit. Zo ben jij te bereiken via de kanalen die jouw klanten wensen. Dat is net dat stapje verder gaan.

Chatkracht gebruikt haar telefoonbeantwoordservice expertise om jou verder te helpen

Onze jarenlange ervaring in telefoonbeantwoordservice zetten we graag in om jouw organisatie naar het volgende niveau te helpen. Zo denken wij bijvoorbeeld graag mee in het inrichten van jouw klantenservice. Onze ervaren specialisten denken mee in de verschillende werkprocessen en zorgen er op deze manier voor dat jouw telefoonaanname service op een efficiëntie wijze wordt ingericht. Wij denken niet alleen mee op het gebied van telefoonservice maar ontzorgen je graag verder. Wil je bijvoorbeeld meer halen uit je klantcontactkanalen, denk hierbij aan het verhogen van sales. Dan ben je bij Chatkracht aan het juiste adres. Op basis van de data vanuit de gesprekken enerzijds en onze expertise op het gebied van klantcontact anderzijds, maximaliseren wij de sales vanuit jouw klantcontact. Dit kan te maken hebben met het uitbreiden van de manier hoe men contact op kan nemen met jouw organisatie. Maar kan ook te maken hebben met beschikbare informatie op jouw website. Je kan het vergelijken met het overnemen van je receptiedienst. Zo denken wij na om het maximale uit jouw organisatie te kunnen halen met onze telefoonbeantwoordservice. Zo kan Chatkracht jouw business goed ondersteunen met onze telefonische helpdesk.