Je bedrijfsprocessen stroomlijnen doe je met AFAS

AFAS is dé software waarmee je al jouw systemen op één plek onderbrengt. Denk hierbij onder andere aan de CRM, HRM en Payroll systemen. Maak je gebruik van AFAS, dan hoef je je enkel te focussen op hetgeen wat belangrijk voor jou is, AFAS neemt alle administratieve taken en processen uit handen. AFAS zorgt ervoor dat processen soepeler verlopen en focust daarbij onder andere op een stukje automatisering. Een ideale aanvulling op jouw interne bedrijfsprocessen dus. Of je nu al met AFAS werkt of overweegt met AFAS te gaan werken, Chatkracht is jouw partner op het gebied van ondersteuning. Wij denken graag mee in hoeverre het bijdraagt aan een efficiënte manier van bedrijfsvoering om met de ERP software van AFAS te werken. Wij passen onze dienstverlening zo aan, zodat wij optimaal integreren binnen AFAS. Dat is onze #ultiemeklanttevredenheid.

Chatkracht

Richt systemen efficiënt
in door te koppelen met AFAS

Onze dienstverlening komt het beste tot zijn recht door te integreren met alle beschikbare systemen zoals Pipedrive, Teamleader, Hubspot, Salesforce en Zapier. De ervaren mensen van Chatkracht kunnen de klant nog zo goed helpen, maar als het vervolg in het proces stroperig verloopt kan dit leiden tot een negatieve klantervaring. Door direct aanpassingen door te kunnen voeren en bepaalde zaken in te zien kan de klant het beste worden geholpen. Zo wordt iemand niet van het kastje naar de muur gestuurd en laat de opvolging nooit lang op zich wachten. Door AFAS (of delen van AFAS) te integreren binnen onze klantcontactsystemen kunnen wij jouw klanten het beste helpen. We bepalen samen of en tot welk niveau onze specialisten toegang krijgen. Zo kunnen we het beste afstemmen wat wij oppakken en welke zaken we bij jou laten liggen. Dat is de kracht van samenwerken met Chatkracht.

Chatkracht gaat verder dan enkel klantenservice uitbesteden

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij expert in het uitbesteden van jouw webcare taken. Of dit nu gaat om administratieve taken of volledig gefocust is op de klantenservice, onze ervaren mensen pakken dit met enthousiasme van je over. Zo kan jij je focussen op de taken die er echt toe doen en hoef je geen tijd te besteden aan taken die je alleen maar afleiden van je core business.

Onze specialisten gaan een stapje verder. Naast het uitbesteden van deze werkzaamheden denken wij graag mee in het inrichten en optimaliseren van bestaande en nieuwe processen. Hoe kunnen we de software van AFAS bijvoorbeeld inrichten zodat deze optimaal past binnen onze werkwijze. De expertise die onze mensen hebben opgedaan in het werken voor verschillende organisaties komt hier volledig tot zijn recht. Zo weten wij jouw organisatie altijd op de beste manier te helpen en streven we elke dag naar verbetering. Dat is #ultiemeklanttevredenheid.