Laat flowbot voor jouw onderneming werken.

Met de flowbot van Chatkracht ga je voor een snellere klantenservice, betere bereikbaarheid en hogere conversie. Samen zorgen wij voor tijdwinst en streven wij naar #ultiemeklanttevredenheid.

Flowbot
Chat

Wat is een flowbot?

Net als een chatbot combineert een flowbot menselijke service met automatisering. Het is makkelijk en efficiënt en het tegenovergestelde van een live chat. In plaats van reageren op open vragen, verwijst de flowbot klanten naar het juiste kanaal of geeft de flowbot de klant zelf informatie door multiple-choice vragen te stellen. Komt de flowbot er niet uit? Dan springt een chatspecialist van Chatkracht gelijk in! Zo heeft de klant een snel én empathisch antwoord. Ook een hybride chatbot biedt verschillende mogelijkheden. Chatkracht is dé ideale partner om je klantenservice aan uit te besteden.

 

Een flowbot is maatwerk

Jouw persoonlijke flowbot kan je naar wens inrichten. Op deze manier past de flowbot bij jouw organisatie. Verhoog jouw klanttevredenheid met jouw unieke flowbot.

De implementatie door Chatkracht ziet er als volgt uit:

Doelstelling
Doelstelling
bepalen
Kenniscentrum
Kenniscentrum
opstellen
Website installeren
Website
installeren
Pilot fase
Pilot
fase
Waarde
Waarde
creëren
Chatkracht

Wat kan een flowbot voor jouw klantenservice betekenen?

Een flowbot is de ideale digitale medewerker voor jouw customer serviceafdeling. Het is altijd bereikbaar, ook als jij dat niet bent. Zo ga je mee in de toenemende klantverwachtingen. En streef je altijd naar ultieme klanttevredenheid. Tijdens werktijden scheelt dit de klantenservicemedewerker veel tijd. Zo hoeven zij geen antwoord meer te geven op vragen als:

Laat jouw
websitebezoeker kiezen.

Wij zorgen dat de websitebezoeker zelf de keuze kan maken op welke manier er contact wordt opgenomen. Bij een eenvoudige vraag kan een flowbot prima helpen. Maar wanneer jouw bezoeker teleurgesteld of gefrustreerd is, wil men liever geholpen worden door een empathische medewerker. De specialisten van Chatkracht zitten stand-by om in te springen. Zo combineer je snelheid met empathie. Iets wat de flowbot (nog) niet over kan nemen. Maar waar Chatkracht de uitkomt kan bieden. Op elk kanaal waar jij actief bent. Denk hierbij aan Whatsapp, Facebook, Instagram, Twitter, WeChat of Telegram!

Flowbot inzetten

Door werk uit handen te geven houdt jouw team meer
over om écht verschil te maken.