Automatiseren doorvoeren met Zapier

Zapier is een online software waarmee koppelingen worden gemaakt. Zapier werkt op basis van verschillende triggers die jij helemaal naar wens instelt. De software van Zapier is vergelijkbaar met IFTTT (If This Then That), zoals de naam als zegt, als dit dan dat. Zo is het mogelijk om zelf jouw automatiseringsslag te slaan. Wil je dat een nieuw mailbericht automatisch in een spreadsheet wordt geregistreerd of wil je dat bij een nieuwe entry in jouw CRM software direct een gestandaardiseerde mail wordt gestuurd? Dit alles is in te stellen met Zapier, meer dan 3000 integraties zijn mogelijk binnen deze software. Automatiseren is eenvoudig en geheel persoonlijk vorm te geven. Dit kan alleen met toegang tot de voor jullie essentiële systemen. Denk daarbij aan Lightspeed, Magento, WooCommerce, Shopify, Prestashop en CCV Shop. Dat is de kracht van streven naar #ultiemeklanttevredenheid met Zapier.

Zapier is een mooie tussenstap als eerste koppeling

Is de koppeling die jij graag wilt maken nog niet mogelijk binnen het systeem waar je nu in werkt? Grote kans dat dit wel lukt via Zapier. Met Zapier maak je een omweg en probeer je de mogelijke koppeling uit. Wil je bijvoorbeeld dat jouw eigen CRM software zoals Hubspot, Simplicate, Salesforce of Zoho koppelt met bestaande systemen, maar is hier niet direct een koppeling voor. Maak een work around door bijvoorbeeld te werken met Google Spreadsheets of een andere open toegankelijke software. Zo probeer jij deze koppeling uit, zonder er veel tijd, geld en energie in te steken. Blijkt Zapier niet goed te werken, niks aan de hand. Werkt de integratie goed? Dan is het tijd om in de koppeling te investeren en de mogelijkheden verder uit te breiden.

Onze experts op het gebied van koppelingen denken hier graag in mee. Wat is de wens vanuit jouw organisatie en hoe kunnen we deze het beste realiseren. Welke software kennis is er vanuit Chatkracht nodig en wat kan Zapier doen om dit gat te overbruggen? Er is altijd wat mogelijk, onze specialisten zoeken deze mogelijkheden uit en maken de koppeling met Zapier compleet. Dat is streven naar #ultiemeklanttevredenheid.

Kies je voor Zapier, dan kies je voor #ultiemeklanttevredenheid

De kennis en kunde van onze webcare medewerkers komt maximaal tot zijn recht door te werken binnen Trengo. Specifiek voor jouw situatie maken we een plan. Zo zijn we flexibel in het instellen van bijvoorbeeld de pop-ups; de meldingen rechtsonder op je scherm. Wanneer moeten deze naar voren komen en wat moet het bericht zijn? Op basis van enerzijds onze ervaring en anderzijds de analytics vanuit Trengo denken wij hier graag in mee.

Daarnaast is het mogelijk om standaardantwoorden in te richten zodat bezoekers nog sneller, beter en vollediger kunnen worden geholpen. Ook het instellen van regels kan meehelpen. Wacht een bezoeker bijvoorbeeld langer dan een aantal minuten op een antwoord, dan volgt er een automatisch bericht dat het antwoord zo snel mogelijk volgt. Op deze manier creëren wij een tijdsbesparing voor jouw bedrijf. Door onze jarenlange ervaring binnen Trengo, zijn wij in staat om snel te schakelen en Trengo precies zo in te richten op de manier welke bij jou past. Wij zijn uniek en dat ben jij ook. Daarom zorgt maatwerk binnen Trengo voor #ultiemeklanttevredenheid.