Leadopvolging header

Direct capaciteit inzetten voor jouw leadopvolging?

Wil jij snel kunnen schakelen en dat jouw leads snel en vriendelijk te woord worden gestaan? Laat dan jouw leadopvolging oppakken door Chatkracht. Zo worden jouw leads, tijdens onze kantoortijden, binnen een uur nagebeld. 

Neem contact op:

Het belang van een snelle leadopvolging

Als campagnes niet goed draaien, raken klanten teleurgesteld en stappen ze vaak over naar een ander bureau. Dit komt meestal niet door de leadgeneratie zelf, maar door slechte opvolging van leads, waardoor de kansen blijven liggen. Hoe sneller je een lead belt nadat ze hun gegevens hebben achtergelaten, hoe groter de kans dat je een afspraak met ze kunt maken. Daarom is het belangrijk dat er altijd iemand klaarstaat om nieuwe leads op te pakken en zoveel mogelijk afspraken te regelen.

Chatkracht - leadopvolging header
Chatkracht - leadopvolging uitbesteden

De rol van Chatkracht in het verhogen van jouw conversie

Chatkracht maakt het mogelijk om de opvolging van jouw binnenkomende leads over te nemen. Wij zorgen ervoor dat jouw organisatie optimaal bereikbaar is en zorgen voor een snelle opvolging. Door het nabellen van jouw leads binnen 30 minuten zorgen wij voor een snelle opvolging. 

Met een heldere, proactieve aanpak spreken wij potentiële klanten aan en maken wij concrete afspraken. Zo realiseren wij meer sales en een hogere conversie en bieden wij jouw potentiële klanten een extra service. Zo creëren wij dagelijks meerwaarde voor onze klanten én hun klanten.

Zo gaan we samen aan de slag
Doelstelling bepalen
Kenniscentrum opstellen
Belscript opstellen
Pilotfase & evaluatie
Waarde creëren

Jouw doelstelling is onze doelstelling

Wij denken mee met jouw doelstellingen en passen onze dienstverlening hierop aan. In onze dienstverlening staan de kernwaarden persoonlijkheid, betrokkenheid en transparantie centraal. Wij zorgen voor transparante communicatie over de voortgang van de leads in de vorm van maandelijkse rapportages.

Wij zijn betrokken bij onze dienstverlening en streven elke dag weer naar perfectie. Goed is niet goed genoeg, het kan altijd beter. Wij realiseren dit doel door getrainde specialisten aan te nemen die weten hoe zij jouw potentiële klanten verder moeten helpen. Samen met jou en onze specialisten passen wij de dienstverlening aan op jouw vraag en leveren wij maatwerk op basis van jouw doelstellingen.

Waarom het werkt:

  • Eenvoudig integratie
  • Maatwerk dashboards
  • Getrainde specialisten
Chatkracht - leadopvolging
Chatkracht - leadopvolging door Chatkracht

Wat levert leadopvolging op?

Naast het vergroten van de klanttevredenheid en aanbieden van een extra service, zorgt leadopvolging ook voor directe sales. Door een snelle en persoonlijke opvolging worden twijfels weggenomen en maken potentiële klanten (sneller) een beslissing.

Onze tevreden klanten
Heb je een vraag?
We weten alles van live chat, chatbot, flowbot, social messaging en e-mail klantenservice! Stel je vraag hieronder, we komen graag in contact!

Jaap van der Meulen