Flexibele klantenservice? Inzetten wanneer het jou uitkomt.

Een ideale oplossing waarbij wij een volledig team van specialisten voor jou werven, selecteren en trainen. Wanneer gewenst ontzorgen wij in het maken van personeelsplanning, software, koppelingen en consultancy.

Wij geloven dat een persoonlijke benadering het verschil kan maken in de klantervaring. Door bezoekers een persoonlijke, empathische en snelle service aan te bieden, maak je de klantervaring compleet. Het bieden van een goede klantenservice is essentieel geworden.

Elk klantenservice vraagstuk is anders, daarom verdiepen wij ons in jouw cultuur, kernwaarden en materie. Naast dat wij specialisten alle middelen meegeven om de perfecte klantexpert te zijn voor jouw organisatie, vinden wij het belangrijk dat zij ook perfect aansluiten qua empathisch vermogen. Je klantenservice uitbesteden bij Chatkracht is een flexibele keuze.

Chatkracht

Klantenservice wanneer jij het wilt.

Onze specialisten ondersteunen jou in een flexibele schil in de vorm van een kennis- en ervaringsexpert. Het zoeken van een juiste medewerker kost tijd, daarnaast bestaan er piekperiodes, denk bijvoorbeeld aan het hoogseizoen of de Black Friday periode.  Het is dan makkelijk om een flexibele schil te hebben.

Op basis van de wensen en behoefte worden medewerkers geworven, geselecteerd en opgeleid. Zo heb je binnen no time de juiste specialist op de juiste plek.  

De toegevoegde waarde van Chatkracht

Bij Chatkracht werken wij met specialisten die zich dagelijks willen ontwikkelen en verbeteren. Het (elkaar) helpen, flexibel zijn en het zoeken naar oplossingen zit in ons karakter. Onze specialisten zijn opgeleid en hebben ervaring, hebben kennis van gesprekstechnieken en kunnen de (klant) behoefte snel achterhalen.  Al deze specialisten hebben hun eigen achtergrond en kwaliteit.

Maar aan één ding specifiek beleven wij veel plezier: Wij gaan altijd voor ultieme klanttevredenheid. Onze specialisten zijn daarom direct inzetbaar!