Optimaliseer je bedrijfsstructuur en je klantcontact met Teamleader

Teamleader is een CRM-software die organisaties ondersteunt in het structureren van de bedrijfsstructuur en het onderhouden van klantrelaties; als software as a service (SaaS) is Teamleader dé tool voor kleine en middelgrote organisaties om het webcare contact met je klanten te beheren en te optimaliseren.

Chatkracht

Wat is Teamleader en hoe kun je het inzetten voor jouw organisatie?

Teamleader is een projectmanagement tool die ontstaan is uit de frustratie van het ontbreken van een goede en betaalbaar projectmanagementsysteem. Sinds de oprichting in 2012 is Teamleader uitgegroeid tot een compleet CRM-systeem voor meer dan 12.000 ondernemingen. Om iedere organisatie zo goed mogelijk op weg te helpen, biedt Teamleader twee type software aan, zowel een voor kleine tot middelgrote ondernemingen tot 20 medewerkers als grote ondernemingen tot 1000 werknemers. In dit systeem kun je als organisatie je klanten beheren, offertes en facturen maken, projecten beheren en uren registreren.

Wat zijn de voordelen van Teamleader voor jouw organisatie?

Een groot voordeel van Teamleader is dat je eenvoudig al je klanten en alle bijbehorende informatie, zoals contactgegevens en communicatiegeschiedenis, kunt beheren. Hierbij is Teamleader optimaal in het toevoegen van nieuwe contacten door hun talloze mogelijkheden. Zo zal Teamleader de contactgegevens van een bedrijf automatisch invullen op basis van het btw-nummer, kun je eenvoudig naamkaartjes scannen of je communicatiegeschiedenis met nieuwe contacten importeren uit je mailbox. Kortom, Teamleader maakt het creëren van nieuwe klantcontacten erg eenvoudig. Benieuwd naar in welke software koppelingen wij ook ervaring hebben? Wij hebben ervaring met koppelingen zoals Simplicate, ZOHO, Trengo, PipedriveAFAS, Exact, Zapier en Zendesk.

Naast heldere communicatie is het ook belangrijk dat je merk overal goed gerepresenteerd wordt. Daarom biedt Teamleader de mogelijkheid om offertes op te stellen in jouw eigen stijl. Dit gaat erg eenvoudig en snel waardoor je geen grafisch ontwerper hoeft te zijn om hier aan de slag te gaan. Daarbij geeft Teamleader je inzicht in wanneer jouw klanten de offerte openen, de feedback die zij geven en wanneer zij deze ondertekenen. Deze offertes kun je met een klik omzetten tot een factuur die jouw klanten eenvoudig online kunnen betalen.

Hoe kan Chatkracht jouw organisatie ondersteunen in het
gebruik van Teamleader?

Bij Chatkracht vinden wij het belangrijk dat zowel interne als externe communicatie zo soepel en efficiënt mogelijk verloopt. Als organisatie wil je natuurlijk zowel je huidige klanten als potentiële klanten zo goed mogelijk aanspreken en verder helpen. Chatkracht biedt de mogelijkheid om al je communicatiekanalen aan elkaar te koppelen om zo alle communicatiestromen binnen en buiten het bedrijf inzichtelijk te maken. Zo kunnen (potentiële) klantencontact opnemen met jouw organisatie op de manier die zij willen en heb jij als organisatie alle mogelijke contacten inzichtelijk en kun je efficiënt je klantcontacten kwalitatief verbeteren.